Måndag 27/8

Goddag mina kära vänner! Just nu är jag i skolan och har rast. Nästa lektion är det EV (elevens val) sedan slutar vi! Då drar jag och Lollo ner till stan och sedan kommer Molly!
Hoppas ni har en bra dag?

Lollo <3


Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Jag är påväg till skolan nu, och idag är det fredaaaaag!! Veckorna går så fort. Jag har iallafall haft en bra vecka! Igår var jag med Louise, Linus och Börje. Vi gick hem till mig först men sedan kom Pontus så vi drog o fika. Sedan jag jag och Louise in på kappahl en sväng så fick jag köpt mig något. Idag blir det nog bara lugnt.
Vad ska ni göra i helgen?
Massvis med kramar, Wilma.


Måndag 20 augusti.

Hejsan! Kom hem från skolan klockan 2 och trodde jag skulle brinna upp! Det stod på vädret att det skulle vara mulet och regna och åska, såå man tar på dig ett par jeans nya bootsen och en långärmad. Jo vid 12-tiden strålande sol och 25 grader varmt! Man ska inte klaga men jag hade ju tagit fel kläder dåå. Hoppas ni har haft en bra dag? När mamma kommer hem går vi nog ner och badar? Sedan blir det en springtur och en kall dusch! Ha en bra måndag.
Massvis med kramar, Wilma.


Söndag 19 Augsti.

God eftermiddag kära vänner. Jag har haft en underbar sommar, fått nya vänner, gjort saker jag aldrig gjort förut, lärt mig en del osv.. Haha låter som en skoltermin.. Men iallafall, imorgon börjar manskinerit och allt får ny lärare, kanske någon ny i klassen, får se hur folk ser ut och blir framförallt störst på skolan. Men jag brukar ju säga att jag ska börja blogga för fulla muggar, som aldrig för och så, men nu menar jag det verkligen! ska försöka så gott jag kan. jag har ju med mig mobilen i skolan och så har jag ju datornh hemma! okej tillbaka till verkligheten! jag har varit i Göteborg under helgen så igår var det mys och idag blev det lite shopping! Ett par bruna boots och en vanlig laddare till iphone bara. ne nu måste jag göra lite viktiga saker.
(Bild tagen ifrån google)
massvis av kramar, Wilma