LOVE

(Bilder ifrån Google)
 

30/12-12

God förmiddag! Vaknade runt 10 och insåg att det var söndag, härliga söndag.. Igår hade vi gäster här hemma så det vart full rulle. Senare ska vi äta middag med mormor och morfar. Sedan ska jag nog titta lite på vad jag ska ha på mig imorgon. Vi ska fira nyår med några kompisar till min pappa. Och i övermorgon fyller jag år. Ska bli skönt med ett nytt år, nya tag! Vi hörs lite senare.
Kramar-WIlma

29-december-2012

hejsan svejsan! har haft ett litet blogg-uppehåll nu kring jul. Jag har fått mycket fina grejer och är jättenöjd med denna jul. Nu inväntar jag min födelsedag om 3 dagar! Ja jag fyller den 1 januari.. ;) Iallafall jag sitter just nu och bloggar på min nya data. lite små kul med första inlägget på denna dator. har även fått nya glasögon pilotbågar som är tunna, bågarna är guldiga osv osv. bloggar mer senare idag!

Hej som ni ser är designen inte på topp! Ska se om jag kan fixa det annars får jag ta en annan design! Ville bara informera er om det! Kramar-Wilma


blogg.se forever

Hej godingar! Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket mp3 sistone! Men det är för att jag provade att blogga med nattstad, för att se hur det var. Men ack nej!! Alltid blogg.se! Ska radera lite gamla inlägg och imorgon ska jag börja på en ny header. Nu runt jul brukar jag ju ha jultema här på bloggen så imorgon blir det work work! Iallafall. I helgen har det vart ganska lugnt. På lördagen åkte jag och pappa till Ikea. Vi gör om massa så vi shoppade en hel del. Sedan åkte vi direkt till Uddevalla där jag skulle spela handbollsmatch mot Kropps. Matchen gick super och vi vann med 16-6! Sedan skulle pappa på glöggfest med molls föräldrar så då varg jag och Molly hemma. Och idag har jag städat ut mitt rum, tagit en promenad i snön och firat min farmor som fyllde 78! :)
Kramar-Wilma