Godmorgon

Ursäkta för mitt dåliga bloggande, men godmorgon iallafall! Nu ligger jag i soffan och slappar. Sen ska jag sälja kakor med mitt lag i Stadsparken. ;) sedan ska jag och pappa äts lunch och gå på stan! Uppdaterar mer senare!
Kramar-Wilma


Morning

Godmorning guys! Myser lite i soffan såhär på morgonkvisten. Ska snart slänga in mig i duschen och sedan äta frulle och dra till skolan! ;) tittar på TV lite oså så får jag se "Akward time to choose" reklamen, för kul! Ne nu måste jag sluta! Hörs sen!
Kramar-Wilma

Halv 8 hos mig

Hejsan svejsan! Sitter just nu i soffan och tittar på halv 8 hos mig. Riktigt bra program faktiskt! Ja annars då skoldagen var okej, har bara sån ***** huvudvärk nu!!! BLÄ. Men tråkigt no har Molly det värre för hon är inne på sjukhus för hennes halsfluss.. :( ska nog titta på X-factor sedan om det går? Aja vi hörs imorn!
Kramar-Wilma


Morgon

Godmorgon! Vaknade riktigt tidigt och kunde absolut inte somna! Tråkigt på en helg.. :( snart ska jag slänga i mig lite frukost sedan ska jag höra med mamma om hon bara kan toppa håret på mig, beöver det nu känner jag! ;) sedan vet jag inte vad jag hittar på men ikväll ska vi bort eller få gäster! Ha en bra morgon!
Kramar-Wilma

Fredag kväll

Sitter just nu i mina kusiners soffa. Vi har ätit lite gott och spelat spel. Imorgon är det ju lördag så då ska det bli gott med lite sovmorgon för en gångs skull..! Ska vara lite social nu. Va har ni hittat på ikväll?
Kramar-Wilma


TGIF!

THANKS GOD IT'S FRIDAY! = TGIF Hejsan svejsan! tackar för fredag. Dagen idag i skolan har varit hur bra som helst!! Även fast det är skola.. Jo men det som var ba idag var att våran lärare bjöd oss på kladdkaka. ♥ Känner mig jättefet nu men vi har iallfall världens bästa lärare! Skulle egentligen tränat men vi ska till min moster så det går inte.. Ja annars då det flyter på, och min bästa vän är på Mallis så är ganska avendjuk.+ att mina kusiner kom hemifrån Kreta igår så jag blev ganska avendjuk där med.. ;) Hehe men ska titta lite på nätet nu efter ett par nya uggs? tror att det hette uggsfashion eller nåt. Men ni får ha det så bra sälänge!
Kramar-Wilma
Jag - Louise - Molly