hårhårhår

God eftermiddag! Det blev ingen outfit bild pga att jag känner mig så dåligt klädd idag, haha.. ;) Hur mår ni annars då? Själv sitter jag här framför datorn och kikar runt lite..Har äntligen fixat nya smileysar till bloggen (hade andra förut men dom försvann?) iallafall. Funderar på att göra något nytt med mitt hår? jag gillar det blonda jag har men skulle vilja ha något nytt, någon mer än jag som känner så? Dip Dye är coolt men vet inte riktigt..? Det när det går från lite ljusare till mörkare är fint. Någon som vet fin insperation får gärna tipsa! :D
 
 
Älskar hennes hår! :D
 
 
 

Fredag 13 Juli

Godmorgon solstrålar! Idag bjuds det på ett soligt väder men dock lite blåsigt här hos mig. Idag blir det att vara hemma och bara ta det lugnt. Ska strax slänga på mig lite kläder och göra lite sysslor. Fotar kanske en outfit sedan, vem vet? Men än så länge blir det en gammal bild ifrån arkivet, kram!

Sommartider, hej hej!

Vill bara att ni ska veta att jag lever! Hehe inte världs bäst på att uppdatera men det är ju sommar? Tänkte berätta lite vad som händer! Jag har en spricka i min stortå som sprider sig lite längre ner vid foten. Imorgon ska jag till Liseberg med Molly, ska bli sjukt kul! Jag badar mycket. Mina kompisar umgås jag med mycket. Jag har fått en kanin, världens gulligaste. Jag vill sååååååå gärna till Justin Biebers konsert! Lite av de goda.. Jag kommer uppdatera så ofta jag kan och har lust. Ha en bra sommar alla mina läsare, dom som läser då.. Några dagar har vi kvar! Masssor av kramar och pussssssssar ifrån mig!