Morgon

Godmorgon sötisar! Slöar i soffan och bara tar det lugnt. Ska snart slänga i mig lite frukost. Senare ska jag fota min klänning och nog höra av mig till Hanna. Ha en bra morgon kommer även fota outfit senare! Kram


Ursäkta

Ursäkta för mitt lilla blogg "uppehåll" . Men dom här få dagarna behövde jag ägna mitt till skolarbete, kompisar och familjen! Men nu till något annat! Idag är det onsdag eller ja onsdag kväll. Och det är kriste himmel färs dag imorgon och något på fredag så vi är lediga dom här två dagarna och helgen! I lördags köpte min mamma en skolavslutningklänning till mig! Är jättenöjd och till denna ska jag matcha ett par rosa pumps och någon hårfrisyr. Nästa vecka kommer bli riktigt chill!
Måndag: Teater på morgonen sedan mat och sedan slutar vi!
Tisdag: Då åker vi och paddlar med klassen.
Onsdag: Då ska vi titta på dansuppbisning. Resten av dom 2 skoldagarna blir vanliga. Imorgon kommer även min syster hit. Och på fredag några av pappa kompisar kommer hit så då ska vi gå ut och äta med dom. Och även på lördag kommer min faster hit så få ska jag, pappa, mamma, bror, syster, farmor och faster gå ut och ungås! Nu ska jag visa er min klänning i ett annat inlägg som jag visar imorgon istället! Puss
Favorit citatet just nu!


Godmorgon

Godmorgon idag är det söndag. Nu vill jag sova, puss.


All the other kids.


21.12

Hejsan gott folk! (ni som är vakna) Just nu är jag kvar på restaurangen men vi ska snart gå hem. Jag har ätit oxfilé på planka. Oerhört gott! Men nu sitter jag och chillar lite och tittar på solnedgången. Så vackert!


Fredag

Idag har jag varit i skolan haft en rolig dag med Tilda och Sara. Efter skolan gick jag med Tilda hem, vi drog ner till hemmakväll med Sara där vi hyrde film och köpte glass. Sedan kom Filippa och Moa. Filmen vi tittade på hette "New years eve." Bra film engilt mig. Bra att rekommendera! Om en stund ska jag och min familj ner på restaurang med några kompisar. Helgen kommer bli lugn hoppas jag. Är väldigt trött om man säger så..
Vad ska ni göra ikväll?


COCO CHANEL

COCO
MADEMOISELLE
CHANEL
PARIS
Chanel är en av mina favorit parfymer. Den gör mig speciell på nåt sätt.
Den doftar så gott. Det behöver inte vara märke för att man ska trivas. Utan bara man gillar den.
Jag är fast!


Just nu!

Just nu! Pannkakor grädde och sylt med Nathalie & Molly at Molly house!


Outfit för dagen.

Såhär kör jag idag. Lite enkelt men samtidigt tufft. Mina byxor tycker jag om! Lite färgade sådär.

Linne: Vero Moda
Kofta: H&M
Byxor: Bik Bok.


Monday

Sköna Måndag! Vad ska ni göra idag? Hoppas det blir hyfsat väder iallafall. Men just nu skiner solen så! Jag sitter just nu och äter frukost. Actimel, Oboy och hallon med vanilj yoghurt. Igår var jag och sprang i fjälla med laget! Ville först inte men när jag kom dit var det kul. Nu ska jag bara äta upp min frukost sedan fixa en outfit! Puss


Kväll

Ska dra mig lite nu och kanske titta på en film. Skola imorgon och vi ska få extra mycket jobb! Ska ju bli jättekul, jippie längtar så.. Imorgon kommet outfit och mobilbloggning under dagen! Men ha en fortsatt trevlig söndag ni som är uppe!


Vad gör vi? Nu köör vi!

Nu ska jag börja blogga som aldrig förr! Vänta bara!


Tisdagen

Hejsaan! Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket under helgen/veckan! Men det har ju varit så otroligt fint väder!! Min blir så lycklig av att gå upp på morgonen helt enkelt! Haha låter som Ferdinan som luktar på blommorna. Men aja till rätt sak. Vill ju så gärna komma under fliken "aktiva". Vore så kul. Men vad har ni gjort i helgen? Själv har jag varit med Louise sedan har jag ju varit ledig måndag och idag då. Och imorgon så börjar ju skolan igen. Men hoppas iallafall att det fortsätter vara sånt här väder under veckan, blir så lycklig då! Haha ja tack!
Puss!

BTW! Har ni hört den nya låten "Call me maybe" ? Grymt bra!