Shopping

God eftermiddag! Kom nu hem ifrån Överby och en sväng på torp. Var inte alls mycket folk! Till middag åt jag schnitzel, pommes frittes och bearniesås, mycket gott! Detta fick jag med mig hem:
Ett par vanliga springbyxor från Nike.
Och en söt orange tröja från Odd Molly.
Kramar-Wilma


weheartit


Morgontrött

Godmorgon! Ursäkta för att jag inte har bloggar, skäms verkligen nu.. Men ja idag är det Tisdag och vi har höstlov! Så skönt asså! Men we got à problem. Min hjärna har inte riktigt vant sig med tidomställningen så jag har vaknat halv 7 de senaste! :) Toppen... Men har försökt att underhålla mig denna tidiga morgon. Tittar just nu på "Vakna med the voice" ett av mina favoritprogram på mornarna. Sedan har jag checkat runt lite bloggar. Så ser jag plötsligt att alla tar så fräscha och fina bilder på sin blogg, så vill jag också göra! Gjorde ju det förr och nu saknar jag det.
 
Men idag så åker jag till torp nu på morgonen sedan ska jag vara med Emmy, Agnes och eventuellt Ida och Ester. Men vi kan höras sen! 
Kramar-Wilma. ( inga bilder för bloggar ifrån ipaden)

Lördag

Hejsan! Har nyss kommit hem från matchen mot Strömstad, vi vann med 14-9! :) skulle stannat kvar och tittat när 98 killarna spelade men åkte hem istället! Nu ska bag och mamma äta lite lunch och sedan dra mot Trollhättan. Är det bara jag som längtar till Halloween? Tycker det är lite mysigt faktiskt, jag är ingen klä-ut mig typ men tanken på allt läskigt känns bara kul.. Haha okej det där var en konstig mening men vet inte riktigt hur jag ska beskriva det!
Hörs sen!
Kramar-Wilma


Dagens

Kände för en liten annorlunda och festlig outfit idag då här kommer den!
(Inte världens bästa bilder men)
Svart t-shirt-JC
Kofta-Vero Moda
Kjol-Gina tricot.


Fredag!

Har kommit hem ifrån skolan och bara vilat lite. Är så trött efter denna vecka! Bara stress.. Aja iallafall. Vi har träning senare men vet inte riktigt om jag ska gå för är hemsket förkyld och vi har match imorgon så jag ska nog vila upp mig istället. :/ Men direkt efter matchen imorgon ska jag och mamma åka och hämta min kära syster som kommer hem ifrån Stockholm imorgon! Känns som om det vore evigheter sen jag träffade henne! Tänkte fota en liten outfit nu också! Så vi hörs snart igen!
Kramar-Wilma


Måndagar

Har precis ätit upp maten och dunkar musik i huset! Har varit i skolan och sedan kommit hem. Har två prov imorgon och på onsdag så måste plugga!!! Senare ska jag nog möte upp Emmy och snacka och så! Annars då? Jo här rullar det på! På Torsdag blir det att vara med Filippa! Vi fikar och pratar lite som vanligt, men det är ju det som är så roligt! Pratar om allt möjligt, det lilla som likaså det stora! Ne nu får jag ge mig, byyeee
Kramar-Wilma


hejsansvejsan

goddag! Just nu sitter jag i pappas butik och gör absolut ingenting! Skoldagen var chill, hade geografiprov sista lektionen och innan det hade jag idrott. På idrotten spelade vi volleyboll och så klumpig som jag är så skulle jag ju självklart vricka handleden som jag haft problem med förr. :/ Tur att vi inte har handbollsträning idag då, men istället ska vi åka och se Sverige-Island (damer) i Uddevalla. Det är Per Johanssons sista match som ledare för dom. :) Ja annars så kikar jag in Instagram, passa på att följa mig!
@JOHANSSONWILMA
VI hörs sen! 
Kramar-WIlma