Tisdag

Hejsan godingar! Just nu sitter jag hemma och inte gör något speciellt. Skulle egentligen tränat men är förkyld så jag sparar mig till på söndag! Så istället är jag hemma tittar på gg och äter glass. Alvesta glass chokladbomb! Inte alls mycket socker och den är riktigt god! Får unna mig lite när jag är sjuk! Men snart ska jag sticka till träningen och titta! Vill inte missa något ;)


GG

Hallå! Nu är jag hemmkommen ifrån resturangen. Jag tog en hamburgare som var jättegod! Men det blir inget med Louise nu så vi hittar på något imorgon istället! Så nu tänkte jag att jag skulle sätta mig och titta på gossipgirl litegrann, bästa serien! Synd att det bara är några avsnitt kvar! Senare ikväll blir det tvmys och glass med jordgubbar! mummssss
Kramar-Wilma

Lördag

Hejsan svejsan! Är nu hemma hos Louise och har lite kul! Snart kommer pappa och hämtar mig och då ska vi åka och äta på NH5! Sen åker jag nog tillbaka till Louise! Imorgon ska det spelas match hemma mot kropps så det ska allt bli kul! Förresten så har Louise skaffat en blogg! -> http://louisejagefeldt.blogg.se/ kika in och titta där med! Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi lite senare!
Kramar-Wilma

MÅNDAG 14/1-13

Förlåt för den hemska uppdateringen. Men skolan har börjat om ett av mina nyårslöften är att verkligen fokusera på skolan. Visst det är inte kul men vill försöka ha bra betyg i alla ämnen. Mina betyg jag har idag är bra, men som jag är så siktar jag alltid högt. Snart drar nationella proven igång igen och vi kommer betygsättas även då. Skolan utvecklas för varje år! Ja apropå nyårslöften har jag lovat mig själv att dra ner på sockret. Frukt och näringsrik mat är det som står på listan. Dels så blir man mycket piggare och hälsosammare! Ja, idag hade vi en ganska lugn och skön skoldag. Louise hängde med mig hem så vi tittade på film ett tag och sen fotade vi lite. Dock hann vi inte fota så mycket så vi ska fortsätta imorgon innan vår träning.
KRAMAR-WILMA

FOTO-EMMAKIHLBERG MITT ÖGA.

Gokväll

Sitter i soffan och har tråkigt. När jag vaknade i morse tittade jag på gossipgirl och åt frukost. Sedan var det dags för träning. Vi körde "raketen" riktigt bra övning! Det går ut på att man springer på planen (vi säger att man kör till 6) då börjar man med ett upphopp springer till mitten gör en armhävning sedan till slutet av planen och gör en situps. Så sen blir det 2,3,4,5 osv osv. När vi väl hade kört den kände jag mig alldeles ksllsvettig. Så vilade lite men sen var jag fit for fight igen! Sedan åkte jag hem dushade, åt och hjälpte pappa med att bära ut grejer så att han kunde tapetsera min tv rum. Men vi hörs imorn
Lots of love-Wilma


1 january

Dagen har varit jättebra fått massa fina presenter och haft en bra dag. Håller på att göra om mina rum så fick lite inredningssaker. Imorgon blir det träning med 99or och 98or. Ska bli skönt med lite träning. vi hörs lite senare för nu ska jag vara social!
kramar-wilma

Dream